0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Danske sexarbejdere danner fælles front: »Vi har alle brug for at få tips og tricks til sådan helt basale ting. For eksempel hvordan man gør klar til anal«

Politikerne har et alt for ensidigt fokus i debatten om sexarbejde. Pornoskuespillere, sexsælgere og webcam-modeller har også brug for rettigheder, siger Sandra Elfort, som sammen med to andre sexarbejdere stifter en ny forening, som skal kæmpe bredt for og skabe et fællesskab i branchen.

Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Sandra Elfort er træt af, at folk har ondt af sexarbejdere. Hun er træt af ikke at blive taget alvorligt og ikke at blive behandlet med respekt.

Medier

Sandra Elfort tjener penge på at smide tøjet foran sit webcam og levere dildoshows og andre seksuelle opvisninger for kunder via internettet.

Egentlig har hun en samfundsfaglig universitetsuddannelse fra Roskilde Universitet. Hun havde også et godt job som marketingmanager i et større telefonselskab. Men friheden og lønnen som webcam-model fik hende for et par år siden til at skifte branche.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere