Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

MODE. Designer og filminstruktør Tom Ford hjælper Justin Timberlake med velklædt comeback.
Foto: JOEL RYAN/AP

MODE. Designer og filminstruktør Tom Ford hjælper Justin Timberlake med velklædt comeback.

Mode

Designernes designer laver tøj med Justin Timberlake

Tom Ford klæder Justin Timberlake på i musikerens nye video.

Mode

Han har tidligere kastet glans over modehuse som Gucci og Yves Saint Laurent.

Siden er han blevet kendt for sit eget mærke, som filminstruktør og som designeren, der klæder designerne og Hollywood på.

LÆS OGSÅ

Nu går amerikanske Tom Ford til musikken og laver en mindre specialkollektion til amerikanske Justin Timberlake i sangerens nye musikvideo. Det skriver Women's Wear Daily.

Designeren og musikeren har i samarbejde lavet en kollektion af jakkesæt, skjorter, sko, slips og manchetknapper, som Justin Timberlake vil bære i sin nye musikvideo, der meget belejligt hedder 'Suit & Tie' og er lavet i samarbejde med rapperen Jay-Z. I klassisk Tom Ford-stil er der dømt både silkerevers, oversized butterfly og hvide skjorter.

Den mystiske Ford

Tom Ford har tidligere fået massiv omtale i modeverdenen for i de seneste sæsoner at gå mod strømmen og holde små lukkede modeopvisninger med fotoforbud og sine stjernevenner som modeller.

Designeren afslørede dog tidligere på måneden, at han i respekt for sine kunder og butikker agter at lukke fotografer, bloggere og journalister ind til næste måneds show ved London Fashion Week.Intet ser dog ud til, at der kommer Justin Timberlake-mode på podiet i London. Kollektionen, som Tom Ford har lavet til sangeren, er nemlig en skræddersyet en af slagsen.

»Jeg holder meget af Justin. Han har en medfødt stil og et kæmpe talent. Det har været en fornøjelse og ære at arbejde sammen med ham igennem hele denne kreative proces«, siger Tom Ford til Women's Wear Daily.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce