Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 CLAUS BJØRN LARSEN
Foto: CLAUS BJØRN LARSEN

Årets Smukfest i Skanderborg formåede endnu en gang at slå sin egen rekord i omsætning af mad og drikke.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skanderborg-gæster sætter rekord

Årets omsætning på Danmarks Smukkeste Festival endte på 46,5 millioner kroner.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den totale omsætning i mad - og drikkeboderne i bøgeskoven ved Skanderborg fra tirsdag til og med søndag endte på 46,5 millioner kroner og er dermed en stigning på otte procent i forhold til sidste år, skriver tv2oj.dk.

»Vi havde især en god omsætning torsdag. Den rekordstore omsætning skyldes ikke øget salg af drikkevarer, men skyldes prisstigninger«, siger Poul Martin Bonde talsmand for festivalen, til TV2/ØSTJYLLAND.

LÆS ARTIKEL

Overfor IBYEN.dk uddyber han og forklarer, at sidste års samlede omsætning (inklusiv billetindtægter) nåede op på 108 millioner kroner.

I år forventer festivalledelsen, at den samlede omsætning har været endnu større, når alt er gjort op. Det skulle også gerne resultere i et højere overskud end 2009's 800.000 kroner.

Investeringer på vej

De kommende år står festivalen nemlig foran store investeringer.

Vedtagelsen af en tiårs plan for genopretning af den fredskov, som festivalen afvikles i, betyder, at festivalpladsen vil ændre sig betydeligt.

Flere gæster end i dag og en stor ny koncertscene med plads til op mod 40.000 gæster samt en neddrosling af den nuværende centrale Bøgescene er nogle af konsekvenserne.

LÆS ARTIKEL

Planen sikrer dog også festivalen en langsigtet tilladelse til arrangementet, som skønnes at have en pr-værdi for Skanderbog på 350 millioner kroner.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden