Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Jamel Sundoo
Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rapper-komet gør comeback: »Jeg er nødt til at fortsætte«

Men Nørrebro-rapperen Nicholas Westwood vil ikke længere kalde sig Kidd.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nørrebro-rapperen Nicholas Westwood, der er kendt under kunsternavnet Kidd, gør comeback, efter at han onsdag skrev på sin Twitterprofil, at han stopper med at lave musik.

Meddelelsen affødte et mindre ramaskrig blandt fans landet over. Og de mange stærke reaktioner har nu atter givet rapperen mod på at lave musik.

LÆS OGSÅ

»Jeg har aldrig haft så meget blod på tanden efter at lave musik. Jeg bliver nødt til at fortsætte. Jeg vil fortsætte med musik resten af mit liv«, siger han i Clement Søndag på DR 1 søndag aften.

Nicholas Westwood fortæller, at 'Kidd-projektet er lagt i graven, og at han fortsætter med at lave musik under et andet navn. Det bliver »større og bedre end nogensinde før«, lover han.

Mente ikke sine tekster

Kidd skal være fortid, fordi Nicholas Westwood ikke kan stå inde for sine tekster. De var lavet i sjov, siger han i DR 1-programmet søndag aften. Men den danske ungdom åd dem råd og ukritisk, til rapperens store fortrydelse.

»Kidd-projektet er færdigt. Det er slut. Det startede som en leg for at drille den etablerede musikbranche. Men ligegyldigheden bag projektet kan jeg ikke længere. Jeg kan ikke stå ved det som menneske«, siger han til Clement Kjærsgaard.

Nicholas Westwood kan samle en hob af unge mennesker lige meget, hvilken by i landet, han besøger. Men der var, ifølge rapperen, ikke noget brugbart i det. Alle teksterne var skrevet på ti minutter og med et stort smil på læben. Og desuden mente han ikke et eneste ord af dem, fortæller han til Clement Kjærsgaard.

Nicholas Westwood er træt af at sættes i bås. Han er træt af karakteren Kidd. Målene er allerede nået, blandt andet at indspille med dansk pops elite inden 2012.

Nu er det tid til restitution og fornyelse, men hvornår man kan forvente nyt fra Nørrebro-rapperen vil han dog ikke afsløre.

FACEBOOK

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden