Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Alex Brandon/AP
Foto: Alex Brandon/AP

opbakning. Han støttede ham også i 2008. Nu melder Bruce Springsteen ud offentligt, at USA's siddende præsident Barack Obama også har hans støtte til at blive siddende en periode mere.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

'Bossen' vælger side i den amerikanske valgkamp

Obama er vores bedste valg, fordi han har en vision for USA, siger Bruce Springsteen.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det amerikanske rock-ikon Bruce Springsteen vil torsdag slutte sig til præsident Barack Obamas kampagne på et tidspunkt, hvor der er mindre end tre uger til valget.

»Præsident Obama er vores bedste valg, fordi han har en vision for USA som et sted, hvor vi alle er sammen om det«, lyder Springsteens begrundelse.

»Vi lever fortsat i svære tider, men retfærdighed, lighed og ægte frihed er ikke altid som tidevand, der strømmer ind. Det er oftere en langsom vandring, tomme efter tomme, dag efter dag«, siger han.

Støttede ham også sidste gang

Springsteen støttede Obama under valgkampen i 2008, men han har længe holdt sig uden for dette års opgør mellem den demokratiske præsident og republikaneren Mitt Romney.

»Jeg tror, at præsident Obama mærker disse dage i knoglerne, og at han har styrken til at gennemleve dem med os og lede os til et land, 'hvor ingen maser dig ud eller er sig selv nærmest'«, forklarer han med et citat fra sin sang 'Long Walk Home'.

Ifølge Obamas kampagnestab skal den 63-årige Springsteen torsdag optræde sammen med tidligere præsident Bill Clinton på et valgmøde i Parma i staten Ohio, inden han fortsætter til et lignende møde i Ames i landbrugsstaten Iowa.

Obama skal deltage i valgmøder i New Hampshire.

De tre stater er blandt den håndfuld, som ventes at afgøre præsidentvalget den 6. november.

Springsteen var i sommer årets hovednavn på Roskilde Festival.

SET FRA LUFTEN Tag med i helikopter over Orange Scene mens 'Bossen' spiller

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden