Parløb. Om Tim Christensen føler sig 'Right Next to the Right One' på scenen med Mads Langer må publikum bedømme på årets grønne koncerter.
Foto: Isak Hoffmeyer (PR)

Parløb. Om Tim Christensen føler sig 'Right Next to the Right One' på scenen med Mads Langer må publikum bedømme på årets grønne koncerter.

Musik

Dizzy Mads Langer: To rock-pop-idoler finder sammen

Mads Langer og Tim Christensen slår de musikalske pjalter sammen.

Musik

Mads Langer har prøvet det før - og det har Tim Christensen så sandelig også.

Og i år kan man igen se de to danske stjerner på Grøn Koncert, dog i en noget anderledes konstellation: Nemlig sammen.

Når Grøn Koncert for 32. gang til sommer rejser landet tyndt, vil man kunne se de to herrer på scenen med splinternye sange og gamle klassikere, oplyser Grøn Koncert.

»Tanken er at kombinere det bedste af Mads og det bedste af mig selv og lade det mødes i magi«, siger Tim Christensen, der brød igennem med Dizzy Mizz Lizzy, om den nye duo.

'En eksklusiv verdenspremiere' På scenen vil det både være musik fra Tim Christensens hånd og fra Mads Langer popkatalog.

»Hvis man køber billet til Grøn Koncert, får man en helt eksklusiv verdenspremiere på noget ny musik. Vi gør det ikke andre steder - det er Grøn Koncert, det handler om«, siger Mads Langer i en pressemeddelelse.

Theis Petersen, der er indsamlingschef hos Muskelsvindfonden, fortæller, at kunsterne selv har fundet sammen på scenen, fordi Grøn Koncert strækker sig over to uger.

»Kunstnerne oplever at være tæt sammen med et hold af kolleger. Det har gennem tiden betydet, at kunstnerne selv har taget initiativ til nye konstellationer på scenen, som vi har faciliteret«, siger han med henvisning til andre konstellationer på Grøn Koncert.

Veteranerne er på plads

Det er igen-igen de grønne veteraner Jacob Haugaard og Simon TJ, der skal hjælpe publikum gennem musikken på Grøn Scene.

Og for andet år i træk er det de to radioværter fra P3, Sara Bro og David Mandel, der skal skabe stemningen på P3 Scenen.

Grøn Koncert går i gang i Kolding 17. juli og slutter i København 27. juli.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce