Carl Emil Petersen ses her i front for Ulige Numre under Kulturnatten i København i 2011.
Foto: Jacob Ehrbahn

Carl Emil Petersen ses her i front for Ulige Numre under Kulturnatten i København i 2011.

Musik

Ulige Numre går i opløsning

»Vi er evigt taknemmelige for støtten«, lyder det fra de fem bandmedlemmer.

Musik

15/3-17 er en dato med masser af ulige numre, og på den vis er den velvalgt til en vigtig, men trist meddelelse til fansene fra bandet, der bærer navnet Ulige Numre:

»Vi må med kærlighed til alle jer, der har fulgt os, fortælle, at vi har valgt at opløse Ulige Numre«, lyder det i et opslag, der blev lagt på Facebook omkring middagstid i dag.

»Det har været en tid, vi alle 5 vil se tilbage på med stor glæde, men alt kommer til en ende, og Ulige Numre skal ikke spille musikken sammen længere«, hedder det videre i meddelelsen, der er underskrevet af bandets medlemmer Jacob Ulstrup, Lasse Ziegler, Nick Lee Jerlung, Teis Lindeskov Søgaard og Carl Emil Petersen.

Ulige Numre fik et stort hit med storbyhymnen 'København' i 2011.

Kort efter fulgte en ep med en håndfuld sange, der var medvirkende til, at frontmanden Carl Emil Petersen blev tildelt et af Statens Kunstfonds arbejdsstipendier på 285.000 kroner om året i tre år.

Det medførte en del virak, at den på daværende tidspunkt 21-årige sanger med et bagkatalog på i alt seks sange kunne komme i betragtning til det prestigefulde stipendium.

I 2013 udkom Ulige Numres første rigtige album, 'Nu til dags' og to år senere kom 'Grand Prix', begge udgivet af Nikolaj Nørlunds pladeselskab Auditorium.

Turneen i kølvandet på 'Grand Prix' i 2015 blev således bandets sidste.

I foråret 2016 meddelte Carl Emil Petersen, at bandet ikke ville spille sommerkoncerter, fordi nye sange pressede sig på, og bandet derfor prioriterede at lave en ny plade.

Men den nåede altså ikke at udkomme, før bandet sagde stop.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden