Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Sanne Salomonsen. -PR-foto.

Anmeldelser, cd-beat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anonym Sanne

Efter en pause fra udgivelse af nye sange på hele syv år er det svært at stille sig tilfreds med disse gennemsnitlige metervarer fra en så fremragende sangerinde.

Anmeldelser, cd-beat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Gennem næsten 25 år har Sanne Salomonsen været en af dansk rocks bedste sangerinder. Det er hun formentlig stadigvæk, men hendes slidstærke stemme er gemt så godt væk på comeback-albummet 'Freedom', at det vanskeligt lader sig afgøre.

Efter den jazzede 'In A New York Minute' fra 1998 og de følgende års turneer med samme repertoire i samarbejde med Chris Minh Doky og den kommercielt vellykkede countryflirt med Cowgirls (Lis Sørensen og Tamra Rosanes var partnerne) er Sanne Salomonsen mere eller mindre tilbage ved den stil, hun dyrkede med stor succes i 1990'erne. Det vil sige voksen poprock uden de store dikkedarer.

Desværre også uden de store sange. Det er forudsigelige gennemsnitsvarer af danske og udenlandske komponister, 47-årige Sanne Salomonsen diverterer med. Bedst fungerer de mere afdæmpede sange som 'Rock The Cradle' og det småfunkede 'Like A Woman', hvor sangerinden trods alt får lov at synge sig ud. Lunt og trygt under Jonas Krags guitar. I mange andre numre er produktionen og vokalen underlig jappet og uden fokus.

Måske fordi sangene ikke har været udfordrende nok? Da 'Freedom' er klassisk Salomonsen, vil albummet måske tilfredsstille fanskaren, men efter en pause fra udgivelse af nye sange på hele syv år er det svært at stille sig tilfreds med disse gennemsnitlige metervarer fra en så fremragende sangerinde. Man kan kun vente på, at Sanne Salomonsen tager på landevejen for at give sangene mere sjæl og krop.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden