Foto: Matt Sayles/AP
Anmeldelser, cd-beat

Kendrick Lamars opsamlingsalbum er det perfekte hiphopkladdehæfte

Kendrick Lamar er en samfundskritiker, poet og musiker på linje med Langston Hughes og John Coltrane. Det titelløse opsamlingsalbum ’Untitled Unmastered’ er mere krusedullet end det foregående mere sammenhængende værk 'To Pimp a Butterfly’.

Anmeldelser, cd-beat
FOR ABONNENTER

For en lille måned siden udkom den kontroversielle rapper Kanye West med albummet ’The life of Pablo’. Men der var bare lige den finurlige detalje, at albummet ikke var færdigt. Han redigerer endda stadigvæk i det i skrivende stund, tilføjer og sletter, tilføjer og sletter, forvrænger og omformulerer, og alligevel føles det som et helt værk. ’The Life of Pablo’ er det, man kunne kalde et ’work in progress’-album, af mangel på bedre begreb på modersmålet. Og nu er Kendrick Lamar så udkommet med albummet ’Untitled Unmastered’, der samler hans uudgivne sange, men som ikke helt vil dedikere sig til at være et klassisk album, men nærmere lyder som en række statements.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce