Samspil. Selv om Matthew E. White (tv.) viste sig at være aftenens hovedperson, fungerede samarbejdet med Teitur glimrende.
Foto: Mads Nissen

Samspil. Selv om Matthew E. White (tv.) viste sig at være aftenens hovedperson, fungerede samarbejdet med Teitur glimrende.

Koncertanmeldelser

Teitur og hårbollen fra Richmond fusionerede til topmøde i forstaden

Forbrændingen i Albertslund har iscenesat et interessant musikalsk eksperiment med Matthew E. White og Teitur.

Koncertanmeldelser
FOR ABONNENTER

Jeg kaster et nervøst blik på mit ur. Koncerten starter om lidt, og køen foran Forbrændingen bevæger sig kun en anelse hurtigere end en dræbersnegl. Men så kommer en ung mand med beroligende dessiner. Man vil holde musikerne spærret inde i omklædningsrummet, indtil alle er kommet ind. Han forklarer, at der er flaskehals, når hovedparten af publikum ankommer med det samme S-tog fra København.

Det er ikke så mærkeligt, at spillestedet i Albertslund selv en lørdag aften har kunnet lokket folk bort fra storstaden. Under overskriften Suburban Summit – Topmøde i forstaden – har Forbrændingen sat de to populære popkunstnere Matthew E. White og Teitur stævne og givet dem en uge til at finde ind til hinanden. Et interessant projekt.

LÆS MERE

Matthew E. White er den sjælfulde kapelmester og sanghviskeren fra Richmond, der takket være ’Big Love’ fra albummet ’Big Inner’ har fået ry som en af tidens mest originale popmusikere.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce