0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Velkommen til svinets dødsrute

Der bliver sat tons og atter tons svinekød til livs på Smukfest.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Simon Fals
Foto: Simon Fals

Gris. Politiken satte den bomstærke tømrer Anders til at teste grisemad på Skanderborg Festival.

Skanderborg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Skanderborg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg har en ven, der hedder Anders. Tømrer med underarme som træstammer og en sund appetit.

Sammen er vi gået på opdagelse i noget, der præger det gastronomiske billede på Smukfest - svinekød.

Vi begynder hos Kathe fra 'Farmors flæsk'. Som navnet antyder serverer hun stegt flæsk.

Hertil den obligatoriske persillesovs, nye kartofler og rødbeder.

»Ja, det er ikke længere lige livretten derhjemme«, siger Kathe.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter