0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Brødrene Price var næppe sluppet af sted med pikjokes: Simon Jul går SÅ meget over grænsen i nyt madprogram

Den autodidakte altmuligmand Simon Jul Jørgensen har atter kastet sig over madlavningen. Denne gang forskanser han sig på sin gård på Djursland og laver mad-tv til »røvhullerne«.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Der er ingen mellemledere og intet moralsk loft, når Simon Jul Jørgensen (th.) og vennerne laver mad.

Set og hørt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Set og hørt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er en cigaretrygende Simon Jul med Pharrell Williams-hat, der byder seeren velkommen på sin gård på Djursland, som han har købt sammen med ’bonderøven’ fra DR.

Og sammen med vennerne Martin ’MJ’ Jensen og Martin Skovbjerg har Simon Jul Jørgensen lavet et nyt madprogram: ’Oraklet fra Fondue’.

I en tid, hvor antallet af madprogrammer er på nippet til at koge over, er ’Oraklet fra Fondue’ formatet, som man simpelthen ikke vidste, at man manglede.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere