Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Robot efter robot efter robot skal hakkes i småstykker, når man som halvguden Baldur raser ud i et futuristisk Midgård.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mytologisk miskmask i nyt actionspil

I 'Too Human ' er Midgård og hele den nordiske mytologi forflyttet til cybernetisk cyberspace, mens jætterne er forvandlet til robotter. Udfaldet er ikke kønt.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Balder hedder Baldur, og Midgård er placeret i det ydre rum, men ellers er den god nok: 'Too Human ' går på strandhugst efter inspiration i den nordiske mytologi. Her i en cybernetisk fremtid står krigen blot ikke mod jætterne, men mod robotter, der i en fortærsket science fiction-kliché har fået eget liv og truer med at knuse deres skabere.

Fri os fra valkyrierne

Hvad der kunne være et forfriskende bud på, hvordan Odin & Co. klarer tidens tand og imødekommer nutidige krav om omstillingsparathed og modernisering, bliver en talentløst formidlet fortælling gennem ufærdige animationer, abrupte sceneskift og sørgelige forsøg på at skabe stemning. Så i stedet for at blive bjergtaget, når valkyrier stiger ned og basker Baldur væk, hvis han dør på slagmarken, hopper man i irritation og arrigskab over det halve minut, man er tvangsindlagt til at overvære dette optrin.

Et besøg i Hel

'Too Human ' prøver ihærdigt på at blande intensiteten fra 'Diablo'-spillene med dybsindige rollespilsaspekter fra rumoperaen 'Mass Effect'. Begge bestræbelser mislykkes, da det centrale kampsystem er så fejlbehæftet, at udfaldet af kampene er mestendels tilfældigt.

Nuvel, en futuristisk Midgård, men et nutidigt Hel af design- og grafikfejl.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden