Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Med 63 spil til Mac står udvalget på stadig tilbage for Windows i onlinebutikken Steam, men flere og flere spil udkommer nu på begge platforme samtidig.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Verdens største online-spilbutik åbner til Mac

Den komplet digitale online-butik for spil Steam er nu rykket på Mac med det geniale spil 'Portal' til gratis download.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mac-computere har i forhold til Windows altid været bagud på point, når det kommer til spil.

Men nu har den amerikanske spiludvikler og distributør Valve lanceret deres online-butik Steam til Mac, hvilket betyder, at Apples computere nu har en del mere at byde på i forhold til spil.

Samtidig med lanceringen til Mac udkommer Valves egne spil som 'Left 4 Dead'-serien, 'Team Fortress 2', 'Counter-Strike: Source' og hele 'Half-Life'-serien også til Mac, mens Valve som lokkemad har gjort gådespillet 'Portal' gratis frem til 24. maj.

Steam har i skrivende stund 63 Mac-spil, hvilket stadig er minimalt i forhold til butikkens over 1000 Windows-spil ( se hele listen over spil her )

Et køb, alle platforme

Interessant nok prøver Valve også at udjævne skellet mellem Mac og Windows med funktionen Steamplay, der betyder, at kunderne automatisk får begge udgaver, når de køber et spil, der findes til begge platforme.

Det gælder f.eks. spil som 'Torchlight', 'World of Goo' og danske 'Max & The Magic Marker'. Skellet mellem de to platforme udviskes også i multiplayerspil, hvor Windows- og Mac-ejere kan spille direkte mod hinanden i spil som f.eks. 'Left 4 Dead 2'.

Valve arbejder på at have nye titler tilgængelig til Mac hver onsdag, og fremover vil alle deres spil udkommer til begge platforme samtidig - første gang i forbindelse med lanceringen af 'Portal 2' til sensommeren.

Læs mere om Steam her (på dansk)

Se Steam-butikken her

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden