Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Det danske sort/hvide 'LIMBO' tegner nye retninger for historie- og gådebaseret spildesign, hvor alt formidles udelukkende via interaktiviteten. Det grafiske udtryk er skræmmende medrivende, og særligt animationerne er slående naturtro.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spillet Limbo er et mageløst mareridt

Det danske spil Limbo er gennemsyret af kompromisløse dogmeregler, men netop i dets begrænsninger blomstrer genialiteten.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et knaptryk mere, og drengen rejser sig fortumlet fra skovbunden. Sammen er vi landet i verdenen Limbo og i et eventyr, der vil skrive spilhistorie.

Det danske gådespil ’Limbo’ er en kort, grusom og genialt subtil fabel svøbt i klæbende ensomhed og perfektionistisk spilmekanik. Et hjertebarn, som dets idémand og instruktør, Arnt Jensen, og hans hold har puklet på i over fem år. Det kunne snildt være endt i enten nonsens eller navlepilleri, men ‘Limbo’ lykkes.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden