0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anders Rye Skjoldjensen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Tidligere politiker Ritt Bjerregaard er aktuel med anden del af sine erindringer og gæstede derfor Politikens Hus. Her er hun fotograferet i sit hjem i anledning af første bind. Arkivfoto

Live - Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ritt Bjerregaard og kulturredaktøren

Ritt Bjerregaard har brugt vreden som drivkraft for sin karriere. Lyt med i denne Politiken Live-podcast, hvor hun taler med Politikens kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen om sin anden erindringsbog ’Valgt’.

Live - Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken Live

Ritt Bjerregaard møder kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen
Ritt Bjerregaard møder kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen

Henter…

Ritt Bjerregaard har haft en barndom, hvor pengene var små, men kærligheden stor, og det har givet hende selvtilliden til at gå efter magten.

Sådan fortalte den tidligere overborgmester i København, EU-kommissær, medlem af Folketinget og minister ad flere omgange, da hun gæstede Pressen i Politikens Hus for at tale med kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen om sin politiske karriere.

Hør et sammendrag fra aftenen, hvor Ritt Bjerregaard fortæller om fordelen ved at indgå i klubber og fællesskaber, når man vil have indflydelse og om at være kvinde i dansk politik.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden