0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ritt Bjerregaard og kulturredaktøren

Ritt Bjerregaard har brugt vreden som drivkraft for sin karriere. Lyt med i denne Politiken Live-podcast, hvor hun taler med Politikens kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen om sin anden erindringsbog ’Valgt’.

Anders Rye Skjoldjensen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Tidligere politiker Ritt Bjerregaard er aktuel med anden del af sine erindringer og gæstede derfor Politikens Hus. Her er hun fotograferet i sit hjem i anledning af første bind. Arkivfoto

Live - Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Live - Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken Live

Ritt Bjerregaard møder kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen
Ritt Bjerregaard møder kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen

Henter…

Ritt Bjerregaard har haft en barndom, hvor pengene var små, men kærligheden stor, og det har givet hende selvtilliden til at gå efter magten.

Sådan fortalte den tidligere overborgmester i København, EU-kommissær, medlem af Folketinget og minister ad flere omgange, da hun gæstede Pressen i Politikens Hus for at tale med kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen om sin politiske karriere.

Hør et sammendrag fra aftenen, hvor Ritt Bjerregaard fortæller om fordelen ved at indgå i klubber og fællesskaber, når man vil have indflydelse og om at være kvinde i dansk politik.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter