Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

PLUS: Kom til gourmet-battle mellem Europa og Australien

Smag dig igennem mad og vin fra to kontinenter.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Står australsk ’Kobe-kød’ mål med Europas ypperligste udskæringer? Og hvilket kontinent har vin-førertrøjen på?

NYHEDSBREV Tilmeld dig MAD's nyhedsbrev og bliv opdateret på gastronomi, vin og gode tilbud hver torsdag

Europa og Australien er begge kendt over hele verden for høj kvalitet af kød og vin.

Men hvordan smager de bedste varer fra de to kontinenter med en afstand på 14.000 kilometer imellem sig?

Wagyu-carpaccio

A Hereford Beefstouw ved Tivoli i København og The Wine Company dækker 30. april op til gourmetbattle med en lang liste over udsøgte råvarer og retter på menuen.

Fire retter og seks vine indgår i kombinationsmenuen, som du får til særpris som medlem af Politiken Madklub eller Politiken Plus.

I løbet af aftenen får gæsterne lejlighed til blandt andet at smage det berømte kød af wagyu-kvæg i form af carpaccio, laks, oksekød fra Australien og Europa, samt drikke passende vine til fra begge kontinenter.

Man behøver ikke kåre en vinder - det er tilladt bare at nyde!

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden