0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Hent gratis minikogebog med lækker forårsmad

Vi har samlet en e-avis med 18 lækre, sprøde og appetitvækkende opskrifter på dejlig forårsmad. Lige til at downloade og tage med ud i køkkenet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Vase
Foto: Maja Vase

Forårsmad. Sæsonen byder på sprøde og søde bær og grøntsager som jordbær, brombær, asparges og rabarber. Her en lækker hyldeblomstskål med jordbær.

Premium
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Premium
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Foråret er over os. Sådan da, hvis det ellers snart stopper med at regne, hagle og sne. Men om ikke andet er forårssæsonen gået i gang i køkkenet, og det er jo altid rart med lidt inspiration til middagsselskaberne den kommende tid.

Så hop afsted på marked og handl ind af sæsonens allerbedste råvarer som asparges, artiskok, rabarber og ramsløg. Tag det med hjem i køkkenet. Åbn en kold flaske rosé. Og gå ellers så i gang med madlavningen.

Vi har her samlet 18 opskrifter fra nogle af landets bedste madskribenter, som giver deres bud på det ultimative forårsbord.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts