Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Joachim Adrian
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ostens mange talenter

Ud over at smage dejligt i sig selv kan ost give mange retter et smagspift og en lækker cremet konsistens.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Oste i alle deres afskygninger er meget fascinerende at arbejde med.

Bløde som faste, lagrede som ikke, kan de bruges til at give konsistens, struktur og ikke mindst smag til alskens retter.

MADKLUB

Gamle, lagrede oste, der giver en nærmest pikant prikkende fornemmelse på tungen, kan krydre grøntsager, og en revet fast ost kan monteres i en risotto, eller det, der ligner, for at give den lækreste silkebløde konsistens.

Selv om mange gode og modne oste er fantastiske, som de er, er det spændende at arbejde med dem, da de ændrer så meget karakter, når de manipuleres lidt med.

Man kan i hvert fald mere end bare smelte en skive cheddar på en burger. Prøv dig frem!

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden