0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Lækker mad med rødvin

Frankrig har stolte traditioner for mad, der har simret og kogt i rødvin. James Price giver opskriften på fire favoritter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng

PIFT. Utallige er de retter eller saucer, der løftes op af et skvæt rødvin, et stænk hvidvin eller et bløb hedvin, mener James Price.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vin og mad er uløseligt forbundet. Vin i mad ligeså.

Utallige er de retter eller saucer, der løftes op af et skvæt rødvin, et stænk hvidvin eller et bløb hedvin.

Og så er der selvfølgelig alle de klassikere, hvor vinen er det bærende tema. Og det er nogle af dem, jeg har valgt at fokusere på i dag.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts