0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Price tryller med sommerbær og skum

Få ny inspiration til at spise rødt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når bærrene bugner i haver og butikker, får man lyst til at nyde de friske søde frugter på forskellige måder.

For eksempel som en række klassikere, hvor flødeskum i forskellige varianter giver blødt modspil i kombination med enten noget knasende sødt og sprødt eller noget alkoholisk - eller begge dele.

Med jordbær er det som med kartofler - når sæsonens første eksemplarer ligger i butikkerne, nænner man næsten ikke at gøre noget ved dem.

De nye kartofler skal bare koges forsigtigt og nydes med groft salt og køligt smør og er en af de største delikatesser, jeg kender.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce