0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Opskrifter: Vakuumpakket mad på michelinmåden

På fransk hedder det sous vide, når man vakuum-pakker sit kød og langtidstilbereder det i vand ved lav temperatur. Læs mere om teknikken og prøv den derhjemme.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lars Just
Foto: Lars Just

Saftig og rosa. Vakuumpakket kød 'kogt' længe i et vandbad ved typisk 55-50 grader giver perfekt rosa og saftigt kød, som er tilberedt lige meget inderst og yderst.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det mest interessante ved at få opskrifter trykt i avisen er at formidle teknikker, ideer og erfaringer med råvarer fra restauranter på et højt niveau til noget håndgribeligt, man kan bruge derhjemme.

Vil man genskabe, hvad man har fået at spise på en smart og moderne restaurant, kræver det indimellem indkøb af maskiner eller råvarer, man normalt ikke finder i handlen.

Billigere priser
Med råvarerne har det vist sig igen og igen, at supermarkederne udbyder, hvad kunderne efterspørger.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts