Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Lars Just
Foto: Lars Just

Saftig og rosa. Vakuumpakket kød 'kogt' længe i et vandbad ved typisk 55-50 grader giver perfekt rosa og saftigt kød, som er tilberedt lige meget inderst og yderst.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Vakuumpakket mad på michelinmåden

På fransk hedder det sous vide, når man vakuum-pakker sit kød og langtidstilbereder det i vand ved lav temperatur. Læs mere om teknikken og prøv den derhjemme.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det mest interessante ved at få opskrifter trykt i avisen er at formidle teknikker, ideer og erfaringer med råvarer fra restauranter på et højt niveau til noget håndgribeligt, man kan bruge derhjemme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden