0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Prices opskrifter: Sådan laver du en rigtig 'curry'

Kokken har ryddet krydderihylden for at give de færdige karryblandinger baghjul.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng

MUMS. En god stærk 'curry' kan hjælpe dig med at holde varmen her i den kolde tid.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg har altid været meget glad for karry, lige fra jeg som lille smagte fars kylling eller boller i karry.

Mormor lavede også af og til karry, men når jeg ikke fremhæver hendes, er det, fordi hun tilhørte en generation, der behandlede krydderier med meget stor forsigtighed.

Når hun lavede karrysovs, var det en bechamel tilsat en lille forsigtig teskefuld karrypulver, og det bliver altså ikke godt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts