0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cremet ingefær-lime-kylling med sticky kokosris

Kylling i en sovs, som smager af fjerne verdensdele uden at blive for stærk. Her får kyllingen selskab af søde kokosris, som har konsistens som de sticky rice, man får serveret i Østen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth/fotograf
Foto: Columbus Leth/fotograf

Grøntsagsris. Blomkål er utrolig nemt at bruge i stedet for ris: Man hælder kogende vand over fintrevet blomkål – og det kan bruges i alle mulige sammenhænge, mener Jane Faerber. Til den syrlige limeingefærkylling har hun lavet en kokosris med en sødlig smag.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Ingefær-lime-marinade: Bland alle ingredienserne til marinaden, og lad kyllingefileterne marinere heri i nogle timer i køleskabet.

2. Tag kyllingefileterne op af marinaden, og dup dem let med køkkenrulle. Gem marinaden, da den skal bruges senere. Opvarm ovnen til 200 grader. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i ca. 15-20 minutter, til de er gennemstegte.

3. Sticky kokosris: Riv blomkålen i foodprocessoren. Opvarm kokosolien i en sauterpande, og steg hurtigt blomkålsrisene heri. Kom derefter kokosmel, kokosmælk og salt i panden, og rør godt rundt. Skru ned for temperaturen, læg låg på, og lad kokosrisene dampe i 4-5 minutter, eller til kokosmælken er kogt helt ind. Rør i dem undervejs, så de ikke brænder fast i bunden.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere