0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Japanese style stenbider med wakametang, forårsløg, misomajo og tofu

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Misorogn. Japanerne spiser misosuppe til morgenmad, med stenbiderrogn kan du smovse i suppen på alle tider af døgnet.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Denne ret er inspireret af den klassiske japanske misosuppe, og rognen passer perfekt ind i alle elementerne af hav i tangen og umami i misoen.

2. Rør miso med majonnæse, og smag til med miso.

3. Snit forårsløg i fine ringe, og skær tofu i små tern. Snit den syltede ingefær fint.

4. Anret fire tallerkener med miso majo, og fordel derefter tang, forårsløg, tofu, ingefær, stenbiderrogn og edamamebønner derpå. Drys til sidst med knust te.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter