0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Lækre snobrød på den voksne måde

Sommertid er båltid er snobrødstid. Spring den triste dej over og put noget sjovt i, der matcher den snoede facon.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Kød med grønt. Med asparges som snobrødspinde - her til en dej med chorizostykker i - bliver det muligt at bage snobrød uden et rigtigt bål.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Typisk er snobrød noget, børnene skal hygge sig med, men det ender jo alligevel med, at de voksne bager brødene, mens børnene løber rundt og leger.

Så lad os få en voksenversion på banen og hive erfaringerne fra brødbagningen med ud til bålet.

MADKLUBBliv medlem af Politiken Madklub og få en lækker velkomstgave

Du kan sagtens lave snobrød af din almindelige koldhævede dej, blot skal der mere mel i, så den er til at forme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce