Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Spicy karrysild med æble og bladselleri. Se opskriften i kolonnen til højre.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Drop snakken om sund mad – bare lav den

Ti stille, lav den sunde mad og lad smagen tale for sig selv, lyder rådet til kvinder i en ny kogebog.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Lad os trække det helt firkantet op: Kvinder interesserer sig for sund mad, bekymrer sig om familiens helbred og argumenterer gerne længe og vedholdende for mindre fedt og flere grøntsager.

Mænd tænker ’åh nej, linser og spelt og fuldkorn, hvorfor nu det? Det er jo ikke lækkert’. Uden overhovedet at have smagt det.

Men sådan cirka er situationen reelt i mange hjem, fortæller Birgitte Escherich, der har beskæftiget sig professionelt med mad i tyve år.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden