Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
THOMAS BORBERG/POLCREATIV
Foto: THOMAS BORBERG/POLCREATIV

Hvis temperaturen ligger mellem 92 og 95 grader, får du udnyttet de æteriske olier, der er i kaffen optimalt. Det betyder, at du skal lade elkedlen stå i et minut til halvandet, når vandet har kogt.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hæld ikke spilkogende vand på kaffen

Vil du udnytte din kaffe eller te optimalt, skal vandet køles af inden brug.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vil du have mest muligt ud af kaffebønnerne, skal du væbne dig med tålmodighed, før du hælder vandet fra elkedlen over på stempelkanden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden