Gratis. Der er masser af gratis arrangementer, hvor du nemt kan spise dig mæt, til Copenhagen Cooking

Gratis. Der er masser af gratis arrangementer, hvor du nemt kan spise dig mæt, til Copenhagen Cooking

Mad og drikke

Fattigrøven

Der er masser af gratis arrangementer til Copenhagen Cooking, hvis pungen er tom

Mad og drikke

Det er ikke, fordi du ikke vil have pengene op af lommen og betale for de kulinariske oplevelser. Egentlig er der ikke noget, du hellere ville, hvis der ellers var penge i lommen. Men både sommerferien, der blev lidt dyrere end planlagt, SU-smækket fra forrige år og det udestående lån til mor sætter sine begrænsninger.

Men det afholder dig ikke fra at tage del i madfestivalen, og du har ivrigt undersøgt, hvilke arrangementer du kan troppe op til uden ret mange kroner på lommen. Mest ærgerlig blev du i løbet af researchen, da du fandt ud af, at det ellers gratis arrangement ’La Rioja – vinlandet’ var udsolgt.

LÆS ARTIKEL

Heldigvis ser det ud til, at du kan blive pænt mæt for et beskedent beløb, når Vesterbro lægger torv til ’Street food festival’ med gadekøkkener fra fire kontinenter. Gæstekokke fra blandt andet Marokko, Sydamerika og naturligvis Singapore lægger vejen forbi og sikrer, at gademaden, som du kan nyde ved de udendørs langborde, bliver et lukullisk alternativ til det pasta med ketchup-måltid, der ellers ventede derhjemme.

Det er 100 år siden, Første Verdenskrig startede, og gullaschbaronerne begyndte at husere, og i den anledning serveres der gullasch i Torvehallerne til priser, der er overkommelige for selv en fattigrøv. Det arrangement må du bare ikke gå glip af, selv om du er glad ved tanken om, at det ikke er datidens gullasch – i skyggen af nød og rationering og med kød af ubestemmelig herkomst – der serveres. Derimod er det i dag en gryderet af lokale råvarer omgivet af fællesskabsånd, der serveres under overskriften ’Alle har ret til et folkekøkken’.

Street food festival: Gadekøkkener fra fire kontinenter

Restaurant Nam Nam

Tid og sted 29. august kl. 16.00-20.00, 30. august kl. 12.00-20.00 og 31. august kl. 12.00-18.00, Vesterbro Torv, 1620 København V

Pris: Gratis adgang

Alle har ret til et folkekøkken

Golden Days Festival

Tid og sted 30. august kl. 11.00-15.00, Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K

Pris: 30-50 kroner

La Rioja – vinlandet (Udsolgt)

spain.info

Tid og sted 28. og 29. august kl. 15.00-17.00, Den Spanske Stats Turistbureau, Frederiksgade 11, 2.sal, 1265 København K

Pris:Gratis

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden