0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vinguide: Her er de bedste vine til julemaden

Det kræver sin vin at hamle op med julemadens klassiske kombination af kraft og fedme fra and, gris og sovs, sødme fra brune kartofler og syre og krydderi fra rødkålen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
RUNE PEDERSEN
Foto: RUNE PEDERSEN
Vinguider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vinguider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi tager nemlig som vanligt udgangspunkt i hvorledes vinene klarer at hamle op med den klassiske kombination af kraft og fedme fra and, gris og sovs, sødme fra brune kartofler og syre og krydderi fra rødkålen. Det kræver sin vin, der fremfor alt bør have pæn kocentration, sødme og gerne et krydret element. Det klarer de dyrere vine (i julens anledning uden prisloft) generelt en smule bedre, men der er også svipsere her og gode muligheder i alle prislejer.



Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere