Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kirsten Olstrup Seeger

Dødsfald
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

•Forfatter, oversætter og journalist Kirsten Olstrup Seeger, Østermarie, er død. Hun blev 68 år.

Kirsten Olstrup Seeger var sproglig student fra Øregård Gymnasium, blev tresproglig korrespondent og ansat hos Branners Bibliofile Antikvariat.

Hun blev cand.phil. i engelsk og var sproglærer på Bornholms Erhvervsskole i 35 år. To år efter hun gik på pension, blev hun headhuntet som journalist på Bornholms Tidende, og hendes artikel nr. 671 blev trykt sidst i august.

Kirsten Olstrup Seeger fik antaget en afhandling på Københavns Universitet om Robert Smith Surtees og var eneste udenlandske medlem af The Robert Smith Society. Surtees skrev om heste, jagt og sport og var den forfatter, Dickens skulle efterligne i Pickwick Klubben.

Kirsten Seeger drev i mange år Stutteri Markusgård med fuldblods- og varmblodsheste og var et år formand for Trakehner Avlsforbundet i Danmark.

Kirsten Seeger var organisator af KulturBornholms verdensomspændende kontaktnet. Hun var selv foreningens repræsentant i Nahe i Tyskland.

navne@pol.dk

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden