Thomas Bøge

Thomas Bøge, direktør, Ringsted, fylder 50 i dag.

Fødselsdage
FOR ABONNENTER

Det er efter sigende glæden ved at skabe værdi i form af innovative produkter, der giver bedre bundlinje for kunderne, som har været den røde tråd i Thomas Bøges karriere.

Thomas Bøge fokuserede allerede på innovation og udvikling, da han begyndte som selvstændig fotograf, mens han gik på Haslev Gymnasium, som han blev student fra i 1981.

I samme periode var han også optaget af it-verdenen og begyndte sideløbende med fotografiet at udvikle software til bl.a. produktionssystemer.

Efter 13 år solgte Thomas Bøge sin fotografforretning og var med til at indføre det engang så udbredte voice-response-system, i Danmark, Sverige, Finland, England og USA.

I 2002 etablerede han sit nuværende firma, TechHouse.dk a/s, samtidig med at han var it-chef hos P. Ellegaard A/S. Siden 2005 har han været direktør på fuldtid i firmaet, der udvikler og bestyrer hjemmesider samt internetløsninger.

TechHouse.dk har bl.a. specialiseret sig i programmet ’WebTour’ for bus- og transportbranchen mht. administration og planlægning af vognparker og køreplaner. Et program, der i år har 25 år på bagen.

Thomas Bøge er frimurer og frivillig på sidelinjen i Benløse Floorball Club, ligesom han er aktiv i TMS-Bagholdet.

navne@pol.dk

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce