Peter Sandberg

Peter Sandberg, fhv. kunde-direktør, Roskilde, fylder 50 år i morgen.

Fødselsdage
FOR ABONNENTER

Efter endt elevtid i Kjøbenhavns Handelsbank startede Peter Sandberg i fondsafdelingen 1985 og blev derefter i 1987 obligationsdealer på Københavns Fondsbørs for Bikuben Børs.

I 1991 blev han ansat i WestLB som ansvarlig for at etablere banken på det danske marked, herefter fulgte to år i Unibørs som chefrådgiver med fokus på formuende kunder.

I 1997 fik Peter Sandberg ansvaret for Svenska Handelsbanken obligationskunder, og her blev han frem til 1999, da han blev ansat i Nykredit Markets med ansvar for afdelingen for erhverv/storkunder.

I 2003 skiftede Peter Sandbergs spor retning, idet Private Banking/Wealth Management førte ham til Carnegie Bank, hvor han var kundechef i Private Banking frem til 2006, da han sammen med tre kollegaer stiftede Sirius Kapitalforvaltning, der efter kun godt to år havde 4 mia. under forvaltning.

Saxo Bank købte i 2008 selskabet, og Peter Sandberg var frem til sin fratræden ansvarlig for kunder og forretningsudvikling.

navne@pol.dk

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce