Peter Sandberg

Peter Sandberg, fhv. kunde-direktør, Roskilde, fylder 50 år i morgen.

Fødselsdage
FOR ABONNENTER

Efter endt elevtid i Kjøbenhavns Handelsbank startede Peter Sandberg i fondsafdelingen 1985 og blev derefter i 1987 obligationsdealer på Københavns Fondsbørs for Bikuben Børs.

I 1991 blev han ansat i WestLB som ansvarlig for at etablere banken på det danske marked, herefter fulgte to år i Unibørs som chefrådgiver med fokus på formuende kunder.

I 1997 fik Peter Sandberg ansvaret for Svenska Handelsbanken obligationskunder, og her blev han frem til 1999, da han blev ansat i Nykredit Markets med ansvar for afdelingen for erhverv/storkunder.

I 2003 skiftede Peter Sandbergs spor retning, idet Private Banking/Wealth Management førte ham til Carnegie Bank, hvor han var kundechef i Private Banking frem til 2006, da han sammen med tre kollegaer stiftede Sirius Kapitalforvaltning, der efter kun godt to år havde 4 mia. under forvaltning.

Saxo Bank købte i 2008 selskabet, og Peter Sandberg var frem til sin fratræden ansvarlig for kunder og forretningsudvikling.

navne@pol.dk

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce