kok. Jan Friis-Mikkelsen er en af landets mest anerkendte gastronomiske troldmænd.
Foto: Anders Bergh (arkiv)

kok. Jan Friis-Mikkelsen er en af landets mest anerkendte gastronomiske troldmænd.

Fødselsdage

Maratonmanden, der tryller i køkkenet, fylder rundt

Jan Friis-Mikkelsen fylder 50 i morgen.

Fødselsdage
FOR ABONNENTER

Hørt forleden ved busstoppestedet ud for Vesterport Station: »Og hvor arbejder du så?«, spørger pigen med det mørke hår, mens hun skutter sig i kulden.

»På Tinggården«, svarer den unge mand og fortsætter: »Det er sådan en gård med fransk landkøkken oppe i Asserbo«.

»Nåååh«, lyder det fjernt fra pigen, der tydeligt ikke har helt tjek på den nordsjællandske geografi.

Hvem de er, og hvor de kender hinanden fra, er ikke interessant, for det er adressen i det nordsjællandske sommerland og manden, der sætter sin signatur på gårdens køkken, som er interessant i dagens anledning.

Han hedder Jan Friis-Mikkelsen og har gennem mange år hørt til vores mest anerkendte og dygtige gastronomiske troldmænd.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce