Bogforum. Sidste år var der næsten 30.000 besøgende til Bogforum, der blev holdt i Bella Center. Her bliver også holdt i år fra d. 11 til d. 13. november.
Foto: Ditte Valente (arkiv)

Bogforum. Sidste år var der næsten 30.000 besøgende til Bogforum, der blev holdt i Bella Center. Her bliver også holdt i år fra d. 11 til d. 13. november.

Bogfolk

»BogForum er jo også lidt en cirkusforestilling«

PODCAST: Bogfolk giver dig anbefalinger, anekdoter og et kritisk blik på BogForum.

Bogfolk

Erlend Loe, Sofi Oksanen, Linn Ullmann, Jan Guillou, Tomas Espedal, Tom Malmquist, Elisabeth Åsbrink - hvem skal man vælge?

Det har altid været BogForums særlige attraktion, at læseren dér kan komme helt tæt på deres litterære helt, men har det taget overhånd?

»BogForum er litteraturens børs, det er her man handler med forfatterimage«, siger anmelder Kizaja Routhe-Mogensen. Er der stadig plads til selve værket og teksten på Bogforum, eller er det forfatteren og forfatterens privatliv der primært fylder publikumsrækkerne i Bella Center?

Det spørgsmål stiller Jes Stein Pedersen i ugen Bogfolk, hvor han sammen med anmelderne Lise Garsdal og Kizaja Routhe-Mogensen stiller helt skarpt på den årlige messe, som første gang fandt sted i 1992 under navnet »Vild med Bøger«. De tre ser nærmere på BogForum som koncept, deler skøre, forfærdelige og mindeværdige BogForums-anekdoter, diskuterer interviewrollen, og ikke mindst kommer med skarpe anbefalinger til årets program.

Lyt med og bliv klædt på til året BogForum.

Gæster i studiet: Lise Garsdal og Kizaja Routhe-Mogensen

Vært: Jes Stein Pedersen

I redaktionen: Jes Stein Pedersen, Silke Fensman, Katrine Hornstrup Yde og Hanne Budtz-Jørgensen.

Hør ugens Bogfolk her:

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce