YOUTUBEPOESI: Mød den amerikanske internetpoet og YouTube-digter Steve Roggenbuck i denne uges Bogfolk - Politikens ugentlige litteraturpodcast.
Foto: Henrik Beck

YOUTUBEPOESI: Mød den amerikanske internetpoet og YouTube-digter Steve Roggenbuck i denne uges Bogfolk - Politikens ugentlige litteraturpodcast.

Bogfolk

Internetpoeten Steve Roggenbuck laver larmende YouTube-poesi

PODCAST: Ugens Bogfolk giver online opmærksomhed til den amerikanske YouTube-digter og internetpoet Steve Roggenbuck og anmelder aktuelle bogudgivelser.

Bogfolk

Bogfolk sætter i denne uge fokus på den amerikanske internetdigter og YouTube-stjerne Steve Roggenbuck, som kunne opleves på årets Bogforum.

Silke Fensman taler med internetpoeten om YouTubes poetiske potentiale og om at injicere poesi uforventelige steder på internettet.

Litteraturkritiker Kamilla Löfström og forfatter Victor Boy Lindholm bevæger sig dybere ind i Steve Roggenbucks online forfatterskab og de adskillige YouTube-videoer, som rokker ved opfattelsen af, hvad litteratur er og kan være.

Senere i programmet skal vi høre Jes Stein Pedersen i samtale med Mikkel Krause Frantzen om den tyske digter Heiner Müllers nyoversatte ’Digte efter Murens fald’, som får 6 hjerter i Politiken for sin kulsorte kompromisløshed.

Til sidst skal vi omkring Bo Østlunds ’Modne Mænd – samtaler om livets patina’, som ifølge Per Theil er en rammende samtalebog om livet efter de 60 og om de hudløst ærlige forventninger til døden.

Medvirkende: Steve Roggenbuck, Kamilla Löfström, Victor Boy Lindholm, Mikkel Krause Frantzen og Per Theil.

Vært: Silke Fensman

I redaktionen: Jes Stein Pedersen, Silke Fensman, Katrine Hornstrup Yde og Hanne Budtz-Jørgensen.

Hør ugens Bogfolk her:

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk, som podcast i iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce