0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens litteraturpris: Peder Frederik Jensen skriver på vreden som drivkraft

Politikens litteraturpodcast Bogfolk giver dig i denne uge et forfatterinterview med Peder Frederik Jensen, som med romanen 'Vold' er blandt de syv nominerede til Politikens litteraturpris.

JACOB EHRBAHN
Foto: JACOB EHRBAHN

LITTERATURPRIS: Forfatter Peder Frederik Jensen er blandt de syv nominerede til Politikens Litteraturpris. Hør ham i samtale med Jes Stein Pedersen i denne uges Bogfolk - Politikens litteraturpodcast.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forfatteren og freelance-skribenten Simon fra det autonome miljø i halvfemsernes København rejser fra Vesterbro til Vestafrika i romanen 'Vold'. Simon bevæger sig hvileløst ind i en smadret samtid præget af alle mulige former for vold, og i en intens rejseroman om både ofre og voldsmænd, skriver Peder Frederik Jensen på og om den vrede, der driver hans skrift.

Romanen 'Vold' er blandt de syv værker, som af litteraturredaktionen her på avisen er blevet nomineret til Politikens litteraturpris på 200.000 kroner. I denne uges Bogfolk kan du høre Jes Stein Pedersen i samtale med Peder Frederik Jensen om bogen, som han også læser op fra.

Hør ugens Bogfolk her:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu