Kilde: Politiken

Dokumentar

Hør historien om den tredje Mads Fisker

PODCAST. Da Politikens podcastdokumentarist Vanessa i foråret lavede en kærlighedshistorie om to mænd ved navn Mads Fisker, var der en tredje Mads Fisker, som hun fravalgte. Men så kontaktede han os. Nu fortæller vi igen om datingliv og kærlighedsjagt - fra hans perspektiv.

Dokumentar

I april i år lancerede vi på Politiken Podcast den storhittende dokumentarfortælling ’Mads Fisker & Mads Fisker’.

Det var historien om avisens projektleder Vanessa Christophersen, der blev droppet af sin kæreste Mads Fisker kort før en fælles rejse til Bolivia. Billetten til Bolivia kunne ikke refunderes. Så i stedet fandt Vanessa på Facebook en anden og helt ukendt fyr, der også hed Mads Fisker, og inviterede ham med på rejse. Det blev til en romantisk og personlig rejsehistorie om, hvad tosomhed og kærlighedsjagtens selvbedrag går ud på.

Men der var også - langt ude i periferien - en tredje Mads Fisker i historien.

Hør hans historie her:

Den tredje Mads Fisker var ham, som Vanessa endte med at fravælge, da hun søgte efter Mads Fisker på Facebook og som sidst i podcasten bliver nævnt i forbindelse med dating-appen Tinder. Efter dokumentaren var udkommet og blevet hørt af mange tusind danskere modtog vi på redaktionen en dag følgende mail:

"Hejsa Katrine.

Tak for en interessant artikel, og podcast, af Vanessa S. Christophersen om Mads Fisker & Mads Fisker. Det Tinder Match Vanessa kort nævner i slutningen af sin podcast er mig. Desværre må jeg informere om at det af uransagelige årsager ikke er dukket op på min mobil telefon. Se vedhæftet fil.

Jeg må erkende at Vanessa har vækket min interesse, og jeg tænkte faktisk det ville være et sjovt/måske nødvendigt indslag at jeg kiggede forbi med blomster, nu hvor jeg intet Tinder match kan se.

Jeg har faktisk været i telefonisk kontakt for at afstemme om det var en god ide at jeg kiggede forbi med blomster. Efter 8 minutter i kø til front desk og en kort snak med en redaktør, der mente der var nogle sikkerhedshensyn at tage højde for, endte jeg med at opgive telefon køen og derfor også blomsterne.

Her af denne mail.

PS. håber at høre fra dig eller Vanessa

Mvh Mads Fisker."

Den følgende dokumentar, som vi har valgt at kalde 'Mads Fisker 3', er et portræt af den kærlighedssøgende mand, der blev valgt fra. Om ensomhed, om at være en computernørd der er bange for dating-teknologi og om følelsen af at være en "skumfidus" på et uoverskueligt datingmarked. Og om at finde de helt rigtige blomster til en fremmed kvinde ved navn... Vanessa.

Lyt til 'Mads Fisker 3' her:

Optagelse, redigering og mix: Hanne Budtz-Jørgensen.

Historiekonsulent: Katrine Hornstrup Yde

Hør eller genhør 'Mads Fisker & Mads Fisker’ her:

Alle dokumentarer og podcastmagasiner kan høres under Politiken Dokumentar på vores gratis app, ’Politiken Podcast’, som kan hentes i app store.

Desuden er den tilgængelig via RSS-feed og i iTunes.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce