0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kilde: Politiken

Dokumentar
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør historien om den tredje Mads Fisker

PODCAST. Da Politikens podcastdokumentarist Vanessa i foråret lavede en kærlighedshistorie om to mænd ved navn Mads Fisker, var der en tredje Mads Fisker, som hun fravalgte. Men så kontaktede han os. Nu fortæller vi igen om datingliv og kærlighedsjagt - fra hans perspektiv.

Dokumentar
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I april i år lancerede vi på Politiken Podcast den storhittende dokumentarfortælling ’Mads Fisker & Mads Fisker’.

Det var historien om avisens projektleder Vanessa Christophersen, der blev droppet af sin kæreste Mads Fisker kort før en fælles rejse til Bolivia. Billetten til Bolivia kunne ikke refunderes. Så i stedet fandt Vanessa på Facebook en anden og helt ukendt fyr, der også hed Mads Fisker, og inviterede ham med på rejse. Det blev til en romantisk og personlig rejsehistorie om, hvad tosomhed og kærlighedsjagtens selvbedrag går ud på.

Men der var også - langt ude i periferien - en tredje Mads Fisker i historien.

Hør hans historie her:

Den tredje Mads Fisker var ham, som Vanessa endte med at fravælge, da hun søgte efter Mads Fisker på Facebook og som sidst i podcasten bliver nævnt i forbindelse med dating-appen Tinder. Efter dokumentaren var udkommet og blevet hørt af mange tusind danskere modtog vi på redaktionen en dag følgende mail:

"Hejsa Katrine.

Tak for en interessant artikel, og podcast, af Vanessa S. Christophersen om Mads Fisker & Mads Fisker. Det Tinder Match Vanessa kort nævner i slutningen af sin podcast er mig. Desværre må jeg informere om at det af uransagelige årsager ikke er dukket op på min mobil telefon. Se vedhæftet fil.

Jeg må erkende at Vanessa har vækket min interesse, og jeg tænkte faktisk det ville være et sjovt/måske nødvendigt indslag at jeg kiggede forbi med blomster, nu hvor jeg intet Tinder match kan se.

Jeg har faktisk været i telefonisk kontakt for at afstemme om det var en god ide at jeg kiggede forbi med blomster. Efter 8 minutter i kø til front desk og en kort snak med en redaktør, der mente der var nogle sikkerhedshensyn at tage højde for, endte jeg med at opgive telefon køen og derfor også blomsterne.

Her af denne mail.

PS. håber at høre fra dig eller Vanessa

Mvh Mads Fisker."

Den følgende dokumentar, som vi har valgt at kalde 'Mads Fisker 3', er et portræt af den kærlighedssøgende mand, der blev valgt fra. Om ensomhed, om at være en computernørd der er bange for dating-teknologi og om følelsen af at være en "skumfidus" på et uoverskueligt datingmarked. Og om at finde de helt rigtige blomster til en fremmed kvinde ved navn... Vanessa.

Lyt til 'Mads Fisker 3' her:

Optagelse, redigering og mix: Hanne Budtz-Jørgensen.

Historiekonsulent: Katrine Hornstrup Yde

Hør eller genhør 'Mads Fisker & Mads Fisker’ her:

Alle dokumentarer og podcastmagasiner kan høres under Politiken Dokumentar på vores gratis app, ’Politiken Podcast’, som kan hentes i app store.

Desuden er den tilgængelig via RSS-feed og i iTunes.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?