0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Third Ear: Enden er nær - din guide til verdens undergang 2:4

Third Ear er tilbage med en ny podcastserie. Den handler om, hvorvidt der overhovedet er en fremtid for menneskeheden. Intet mindre. Du kender den godt, ikke? Den der knugende fornemmelse af, at vi alle sammen galopperer imod afgrunden…

Enden er nær
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Enden er nær
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi ved godt, at vi bruger for meget energi - for meget kul, olie og gas. Det er derfor, isen smelter, og havene stiger. Men hvad ville der ske, hvis vi bare slukkede for det hele – eller nærmere hvis noget eller nogen slukkede for det hele?

Tim Hinman fortsætter sin undersøgelse af nutidens undergangsriter. Denne gang med et tegn i himlen, lidt overgang i el-nettet, et hul i væggen ind til Netto og en mand med et jagtgevær og et bjerg af pastaskruer. Og han finder ud af præcis, hvordan en dårlig dag hurtigt kan blive meget værre.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce