0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Madsen & Magten: Coronasjask, Tesfayes eneulykke og veganerne kommer

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vil man være en dygtig dreng eller pige i dansk politik for tiden, er der EN ting, man skal være god til. At bekæmpe pandemier. Eller i hvert fald til at tage sig godt ud, mens man forsøger. Men hvordan har tropsførerne for rød og blå blok – Mette Frederiksen og Jakob Ellemann – hver især klaret den prøve?

I den forgangne uge har dansk politik også budt på noget så underholdende som en eneulykke. Nemlig da en minister i et tweet – helt uopfordret – i noget, der vist nok skulle have været frisk, folkelig bemærkning om noget så uskyldigt som fodbold, fik demonstreret ualmindelig dårlig dømmekraft.

Og så fik kødæderne endelig noget, der ligner en regulær opposition, da Veganerpartiet med 20.000 underskrifter blev opstillingsberettiget til Folketinget. Men har sådan et parti en pølsepinds chance for at blive valgt ind? Er det dem, der skal arve Alternativets vælgere? Og hvordan mon en veganer stiller sig til pasningsgaranti, NATO og pensionsalder?

Annonce

Læs mere