0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kristian Madsen i politisk podcast: Når Bente tager toget hjem fra zumba, skal hun ikke være bange for indvandrerdrenge

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Mette Dreyer/Politiken-Tegning
Foto: Mette Dreyer/Politiken-Tegning

Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madsen & Magten

Madsen & Magten: Tilbage til trygheden, Sass i gigantisk kovending og Ellemanns strammerrejse
Madsen & Magten: Tilbage til trygheden, Sass i gigantisk kovending og Ellemanns strammerrejse

Henter…

Regeringen præsenterede i denne uge udspillet til en ny politireform. Danskerne føler sig utrygge og er bange for at gå i vaskekælderen og ned til S-toget, og Mette Frederiksen og justitsminister Nick Hækkerup lover derfor mere tryghed og nærhed bl.a. i  form af flere lokalbetjente på gaden.

Den nye politireform er det store emne i denne uges udgave af ’Madsen & Magten’, og til udspillet siger politisk kommentator Kristian Madsen:

»Der er ved at opstå en meget bred, fælles udlændingepolitisk konsensus i Danmark om at tage fat i det her. Jeg synes, det lyder som en ’Mette Frederiksen classic’. Nu skal vi tale om de reelle problemer i landet, nu skal der ske noget, hun vil ikke finde sig i det, hun er indigneret på almindelige menneskers vegne. Når Bente kommer hjem fra zumba og skal hjem i boligforeningen fredag aften, så skal hun ikke være bange for at gå igennem togstationen, fordi hun ved, der står nogle indvandrerdrenge. Vi skal tale om tingene som de er, det er sådan Mette Frederiksen lægger det frem«.

Der bliver også tid til en hurtig afstikker til den gamle socialdemokratiske kæmpe Henrik Sass Larsen, der har fået et nyt job, og en ny holdning til, hvem der skal betale for velfærden.

Og til sidst i podcasten kan du høre om oppositionens let udfordrede leder Jakob Ellemann Jensen, der har forsøgt at stramme lidt op. Det er også her, Kristian Madsen forklarer om den mystisk lidelse PTSH, som Venstres formand går og slås med. Men hvilke symptomer er knyttet til den lidelse?

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts