0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Madsen & Magten er tilbage: Med hele to jyde-vittigheder, makrelmaden, der ikke vil dø og Pape på tronen

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ er tilbage fra pause og gør dig fortsat klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Masserne & Magten

Madsen & Magten er tilbage: Om statsministerens svære toer, hendes makrelmadder og den blå borgerkrig
Madsen & Magten er tilbage: Om statsministerens svære toer, hendes makrelmadder og den blå borgerkrig

Henter…

Vi har ventet længe, men nu sker det. Solen skinner, foråret er her, og Danmark åbner igen. Det gør  Madsen og Magten også, og selv om der er meget, der er nyt og måske lige frem bedre, er der nogle ting, som ligner sig selv.

Vi skal stadig gennem tre emner, og vi taler stadig om corona. Vi lægger ud med den lille, mellem-agtige eller virkelig store genåbning af Danmark, der blev annonceret i går.

For størrelse betyder noget, men ingen kan rigtigt blive enige om, hvor på skalaen vi befinder os. Til gengæld er alle enige om farven på genåbningen, den er rød, for de blå partier er ikke med.

Betyder det, at oppositionen nu har fundet et svagt punkt hos Mette Frederiksen?

Vi skal også omkring, hvad statsministeren laver derhjemme. Det handler blandt andet om madvaner og rengøring, men også om politisk kommunikation, mener Kristian Madsen. Og det er i den her del af podcasten, at vi fortæller hele to vittigheder...

Til sidst handler det om oppositionen, og hvem der egentligt er chef for den del af det politiske Danmark. I et lille stykke tid var det Jakob Ellemann, men nu styrtbløder Venstre vælgere, og Søren Pape er lige så stor – eller større end Ellemann. Og Pernille Vermund er faktisk tæt på. Så hvem er blå statsminister-kandidat, eller er det i virkeligheden lige meget?

Annonce

Læs mere

Annonce