0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Madsen & Magten om coronaåbning: Fik Ellemann egentlig andet end en frisørtid?

Den politiske podcast ‘Madsen & Magten’ gør dig klogere på, hvorfor politikerne siger det, de siger.

Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Madsen & Magten
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Masserne & Magten

Lyt til Madsen & Magten: Redder regeringen Syriens-børn for at redde Kofod? Hvorfor er Bager bitter? Og fik Ellemann andet end en frisør-tid?
Lyt til Madsen & Magten: Redder regeringen Syriens-børn for at redde Kofod? Hvorfor er Bager bitter? Og fik Ellemann andet end en frisør-tid?

Henter…

Vi lægger ud med at tale om børnene i Syrien, for der er ved at ske noget nyt, mener Kristian Madsen. Og måske er det godt nyt for familierne i fangelejren – selv om regeringen måske mest overvejer at ændre kurs for at redde udenrigsministeren og ikke så meget børnene.

Vi ser også på en anden gammel traver i dansk politik, nemlig topfolk, der forlader partiet Venstre. Britt Bager er sprunget ud som konservativ, og handler det så om politik eller penge?

Og nej, vi har ikke glemt corona, for nu skal vi alle sammen snart klippes, og det er en sejr for det borgerlige Danmark og ikke mindst for Jakob Ellemann-Jensen. Men fik han egentligt andet end en frisørtid, da partierne lavede et nationalt kompromis om en genåbning?

Kristian Madsen spørger - og svarer:

»Har  blå blok fået noget? De sad jo og forhandlede i alle de her timer, og først og fremmest kan man selvfølgelig diskutere, hvad de har fået, som regeringen ikke allerede havde planlagt? Men set med politiske briller har blå blok nu fået indtrykket af, at regeringen ikke automatisk sidder og dikterer det hele selv længere«.

»Og«, tilføjer Madsen, »man må bare sige, at undervejs har en af de mest spændende udviklinger i den her sag været at følge, hvordan Jakob Ellemanns hår er blevet længere og tykkere dag for dag, og hvordan han ligesom har sat det i ny frisure«.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter