0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
TV3
Foto: TV3
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politikens Popkarantæne: 'Sex and the City' til din hudsult

Politikens Poptillæg holder ferie, men i mellemtiden kan du høre Popkarantæne med tidligere udsendelser og dugfriske anbefalinger fra både lyttere og faste stamgæster fra panelet. I denne uge kan du høre hvordan det lød, da Poptillægget fejrede 20-året for den ikoniske serie 'Sex and the City'.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Poptillægget

Hør podcast: 'Sex and the City' til din hudsult
Hør podcast: 'Sex and the City' til din hudsult

Henter…

Politikens Poptillæg holder ferie, men i mellemtiden kan du høre Popkarantæne med tidligere udsendelser og dugfriske anbefalinger fra både lyttere og faste stamgæster fra panelet.

I denne uge kan du komme med til New York, som den så ud, før coronavirus satte en stopper for alt liv i den ellers spraglede og travle by. Det skal nemlig handle om den ikoniske serie 'Sex and the City'. I øjeblikket lider mange singler af akut hudsult, og Poptillæggets anbefaling er derfor at se på voksne kvinder i store byer, der har lidt svært ved det at være voksne, og som kræver noget af livet, af sex og af kærligheden.

Lyt med og hør hvordan det lød, da panelet bestående af Sofie Tholl, Line Miller og Lise Ulrich i april 2018 fejrede 'Sex and the City's' 20 års jubilæum ved at kigge nærmere på den ikoniske serie og dens betydning for alle dem, der vender tilbage til  serien igen og igen. Hør dem diskutere feminisme, tv-venskaber og tøjstil og så stilles det evigtgyldige spørgsmål: Hvem er vi fra 'Sex and the City'?

Udsendelsen blev sendt d. 6. april 2018.

Ugens anbefalinger:

Lyt til New York Times daglige nyhedspodcast 'The Daily'

Læs, eller lyt, til bogen Trent Dalton 'Dreng sluger universet'

Lyt til Dreamers Circus, som er en nordisk folkemusikgruppe

Se eller gense filmperlen 'The Big Blue', som kan ses på Filmstriben

Læs 'Nike' af Caspar Eric og forstå de usikkerheder der følger med at have en krop, der er anderledes

Se dokumentaren 'Religion of Sports: Alpha & Omega'

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie, men der er masser...
  Vi holder sommerferie, men der er masser...

  Henter…

  Du lytter til Politiken går på sommerferie. Vi er tilbage mandag 10. august. Men vi har masser af nye lydoplevelser til din sommerferie.

  Vi har lavet en Roskilde-special til sommeren uden festivaler - det er tre afsnit, hvor du kan høre vores musikskibenter tale om tre årtier med orange musik, de ikke kan glemme.

  Så er der også Poptillægget - det udkommer det meste af juli og bruger sommeren på sit helt eget Protesttillæg om den bevægelse mod racisme og undertrykkelse, som skyller hen over verden lige nu. Hvordan den viser sig i samfundet og kulturen, kan du høre om i fem afsnit.

  I uge 29 har vi premiere på første afsnit af serien 'Elsk mig for evigt'.

  Det er en personlig historie om angsten for at blive forladt - for, at den du elsker, holder op med at elske dig. Og hvad det kan få et menneske til at gøre.

  Og har du ikke allerede hørt den, så er der også serien om skibsbranden på Scandinavian Star, der slog 158 mennesker ihjel. Her gennemgår Politiken-journalist Lars Halskov, hvis journalistik også blev til en prisbelønnet tv-serie på DR, den tragiske historie om Skandinaviens største mordgåde.

  Til sidst kan du også  tage Politikens bedste interview, portrætter og reportager med på stranden. I Politiken Longread, som udkommer senere i juli, kan du høre avisens journalister læse nogle af deres bedste artikler op.

  Hav en smuk sommer.

  Find os både i vores egen podcast-app, Politiken Podcast, og i iTunes

 • Du lytter til Politiken

  SPECIAL: Roskilde i hjertet (3): »Det var bare så uvirkeligt at man kunne dø af at være på den plads«
  SPECIAL: Roskilde i hjertet (3): »Det var bare så uvirkeligt at man kunne dø af at være på den plads«

  Henter…

  Pernille var 16 år gammel og den eneste punker i Tommerup på Fyn, hvor hun kom fra. Det var år 2000, og hun var taget til Roskilde Festival med nogle venner for at høre musik og for at blive grebet af det store fællesskab. Fredag aften stod hun Orange Scene, klar til at høre The Cure, hendes yndlingsband, da en mand trådte frem på scenen og græd. ”People have died”, sagde han.

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?