0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens Protesttillæg: Alt hvad du behøver at vide om antiracisme, vrede og larmen fra håbet om forandring

Politikens Poptillæg præsenterer henover sommeren serien ’Protesttillægget’ med skiftende paneler, der taler om protester og om racisme. Og hvordan den bliver behandlet i samfundet, i litteraturen, i musikken og i sproget.

Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Politikens Poptillæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter mordet på George Floyd har Black Lives Matter-bevægelsens protester spredt sig til hele kloden. Politikens Poptillæg præsenterer derfor sommerserien ’Protesttillægget’, hvor fem skiftende paneler taler om protester og racisme. Vi folder de kulturelle og og samfundsmæssige perspektiver ud, kigger på bevægelser, litteratur, musik og sprog og taler om, hvordan de gennem tiden har spejlet og diskuteret virkeligheden.

I dette første afsnit af Poptillæggets sommerserie fortæller vi historien om Black Lives Matter-bevægelsen og om dens forgrening siden 2012 og til bevægelsens indflydelse på mobilisering af afrodanskere i Danmark.

Lyt med og få anbefalinger, opsange og historisk perspektivering på det, der sker lige nu. Bliv klogere på kulturens påvirkning af, og dens reaktioner på, Black Lives Matter-bevægelsens protester.

Annonce

Læs mere