0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny podcast: Når spejlet overvåger dit helbred

Ny tech-podcast fra Politiken belyser den teknologiske revolution, der er ved at vende op og ned på vores allesammens hverdag.

Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Kim Escherich er IBM's etiske ombudsmand og første gæst i Politikens nye tech-podcast 'Technu'.

Technu

Technu

#1: Når spejlet overvåger dit helbred
#1: Når spejlet overvåger dit helbred

Henter…

I Politikens nye podcast ’Technu’ undersøger tech-redaktør, Michael Jarlner, den teknologiske revolution, der er ved at vende op og ned på vores allesammens hverdag. I samtale med tre forskellige personer, der sidder helt forrest i denne teknolgiske revolution, forsøger han at blive klogere på, hvordan de arbejder med at kontrollere udviklingen.

I første afsnit af podcasten, ’Når spejlet overvåget dit helbred’, har Michael Jarlner besøg af Kim Escherich. Han er IBM’s nyudnævnte etiske ombudsmand og ledende innovationsarkitektpodcasten. De taler om, hvordan overvågning, algoritmer og kunstig intelligens mere end nogensinde før er en del af vores hverdag. Spejle på personaletoilettet kan aflæse, hvordan du har det. Og køber du smøger og alkohol med dit Dankort, er der risiko for, at du efterlader dig digitale spor.

Men hvor er vi på vej hen? Nærmer vi os et samfund, hvor du risikerer, at data om dig og din hverdag sladrer til de forkerte?

Annonce

Læs mere