Hvilke gæster tror du, man kan finde, på verdens mest sexede barer?
Foto: 36clicks/iStockPhoto

Hvilke gæster tror du, man kan finde, på verdens mest sexede barer?

Rejser

Verdens mest sexede barer

Shaken not stirred, please - indtag din cocktail med manér på en af verdens 10 mest trendy barer.

Rejser

I aften bliver julefrokostsæsonen for alvor skudt i gang, og i den næste måned er hver weekend propfyldt med gran og glimmer, gløgg og flæskesteg og ikke mindst godt beduggede barbesøg.

Men synes du ikke helt, at kollegaerne har en passende sexfaktor, har Concierge.com fundet frem til verdens ti mest sexede barer, hvor selv julemanden vil føle sig begavet.

Vi starter med barerne i Europa og Mellemøsten:

Denis Simachëv, Moskva, Rusland

Russiske kvinder er i en liga for sig, og baren Simachëv synes at have en særligt stor koncentration af blond hår og knivskarpe kindben pakket ind i ultraskinny jeans og sylespidse stilethæle. Men selv hvis man ikke kommer for at kigge på kvinderne, er baren et besøg værd med sin labyrintagtige indretning, lavthængende lysekroner og erotiske kunstværker.

Vær dog forberedt på at betale sådan cirka det samme for en drink her, som den gennemsnitlige russer bruger på vodka på en måned.

Vodka, kaviar, paladser og rock musik - få en uforglemmelig aften i Sankt Petersborg

Bellini Bar, Hôtel du Cap Eden-Roc, Antibes, Frankrig

Ikke mange steder oser i den grad af klassisk luksus og dekadence som den franske riviera. Her flokkes rige og berømte fra hele verden for at se og blive set, og blandt deres foretrukne legepladser er Bellini Bar på det legendariske Hôtel du Cap Eden-Roc i Antibes. Her hænger typer som Bono, Sienna Miller og Paris Hilton ud, og især når betydelige begivenheder som filmfestivalen i Cannes eller Grand Prix’et i Monaco er på plakaten, kan barens bartendere godt regne med, at stedets sædvanlige lukketid kl. 2 bliver sat ud af drift.

Fest med filmstjernerne i Cannes, Antibes og Saint Tropez - Se vores guide til Sydfrankrig

Giardino d'Inverno, Hotel Principe di Savoia, Milan, Italien

Der findes et nærmest underforstået lighedstegn mellem Milan og mode, og ikke mindst hvert år i september, når modeugen sætter byen på den anden ende. I et land, hvor kvinderne i forvejen er så godt som verdensmestre i høje hæle og elegant fremtoning og mændene i maskulinitet, bliver det pludselig endnu sværere at bevæge sig ned ad gaden uden at blive distraheret af kilometerlange ben og imponerende lange øjenvipper – også på mændene. Når spotlightet bliver slukket, er Hotel Principe di Savoia et rigtigt godt sted at opleve modeshowene fortsætte i virkeligheden, for det er her på baren Giardino d'Inverno at mange af modellerne sipper deres velfortjente prosecco efter endnu en hård arbejdsdag på catwalken.

Scootere og eksklusiv shopping i historiske kulisser - se hele vores guide til Rom her

Buzz Beach Bar, Ölüdeniz, Tyrkiet

Det kan umiddelbart være svært at finde det synderligt sexede i (endnu en) tyrkisk strandbar med kulørte drinks og et klientel i minimal beklædning, men Buzz Beach Bar skiller sig ud fra mængden. Ikke mindst takket være indehaver Cem Gürkan, som gør en ihærdig indsats for, at stedet skal være chik frem for charter.

Nyd solnedgangen over Ægæerhavet fra de bløde båse, mens internationale DJ’s holder festen i gang med hypnotiske danserytmer til solen atter viser sig på himlen.

Vandpibebarer, heavy rockbar og trendy natklub - fest med jetsettet i Istanbul

Shalvata, Tel Aviv, Israel

Bølgernes brusen udgør den perfekte lydkulisse, mens solen langsomt synker i havet. Og de bløde hynder på træmøblerne under palmeparasollerne er et perfekt sted at nyde scenariet. Meget passende betyder barens navn da også ”fred” eller ”ro” på hebraisk, men når urets visere passerer midnat, bliver fred og ro afløst af hektisk aktivitet på dansegulvet. Og ikke alene er de israelske kvinder utroligt smukke, de er samtidig også sofistikerede og hårdføre – en kombination, man ikke finder tilsvarende mange steder.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce