Hoteller

Kom indenfor i Danmarks to dyreste hotelsuiter

Billedserie viser, hvad du får for pengene, når du smider 47.500 kroner per nat.

Hoteller

Nej, det er hverken Grethes Bed & Breakfast i Uggerløse eller en suite på Arne Jacobsen-hotellet i det centrale København.

Danmarks dyreste hotelsuite ligger ikke overraskende på Hotel d'Angleterre på Kgs. Nytorv i København, hvor Royal Suites 150 kvadratmeter koster 47.500 kroner per nat.

Nummer to er Suite Louise på Tivolis Nimb Hotel, der står i 25.000 kroner for en overnatning.

Og de er stolte af suiten på hotellet, fortæller Stephen Meehan, general manager på Nimb Hotel i Tivoli.

»Den er vores signatur. Den skal definere luksus og oplevelse. Den skal være noget, man fortæller om til sin familie og venner, når man kommer hjem«.

Nimb Hotel har for nylig annonceret en omfattende udvidelse, der betyder, at hotellet i slutningen af 2017 vil være udvidet med 2.000 kvadratmeter, stor tagterasse og 20 ekstra luksussuiter. I praksis betyder det, at hotellet til den tid vil brede sig fra den nuværende position midt på Bernstorffsgade over for Københavns Hovedbanegård til hjørnet af Vesterbrogade.

Hotel d'Angleterre var for år tilbage igennem en gennemgribende milliarrenovering inden hotellet åbnede dørene igen i april 2013. Det er resultatet af den omgang, der blandt andet kan ses i billederne herover.

I niveauet under Hotel d'Angleterre og Nimb Hotel finder man Hilton i Københavns Lufthavn, Marriott (med landets tredjedyreste suite til 22.000 kroner per nat, der dog er under renovering pt.), Radisson Blu Scandinavia Hotel og Radisson Blu Royal Hotel (Arne Jacobsen-hotellet), begge i København.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce