Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
POMPØST. I Donald Trumps nye hotel i Washington D.C. er der et højt niveau af luksus. Og høje priser.
Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP

POMPØST. I Donald Trumps nye hotel i Washington D.C. er der et højt niveau af luksus. Og høje priser.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Trump flytter ind på Washingtons fineste adresse

Præsidentkandidaten har netop åbnet luksushotel på Pennsylvania Avenue.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump behøver ikke afvente resultatet af valget 8. november – han kan allerede nu skrive adressen Pennsylvania Avenue, Washington D. C., på visitkortet.

Det fineste hus på denne adresse er Det hvide Hus, hvor Trump håber at rykke ind efter valget. Det hvide Hus ligger på nr. 1600, men Donald Trump har sikret sig adressen Pennsylvania Avenue 1100. Der er ca. en kilometer mellem de to adresser.

Bygningen, der ligger her, var tidligere Washingtons store postkontor. Nu er bygningen ombygget til Trump International Hotel, og de første gæster er allerede flyttet ind, skriver avisen USA Today.

Fra postkontor til luksushotel

I de seneste år har Trump-organisationen sat det gamle postkontor i stand og omformet det til et lukushotel af høj standard. Politiken har foretaget et pristjek på hotellets hjemmeside, som viser, at de de billigste værelser koster 660 dollars (4.400 kroner). Det er uden morgenmad.

De dyreste værelser er suiter på to etager. Presidential Suite koster 15.000 dollars (99.500 kroner) per nat, og Trump Townhouse-suiten koster 20.000 dollars (133.000 kroner). Disse to suiter kunne vi ikke finde på hjemmesiden, hvor dyreste tilbud er Capitol Suite til 4.600 dollars (30.000 kroner) per nat.

Den officielle åbning af hotellet finder sted i slutningen af oktober, altså kort tid inden præsidentvalget 8. november.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Allan Graubæk eller Rejser, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden