Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
SULT. Med læsernes insidertips bliver du klogere på, hvor i Danmark du finder de bedste sandwich.
Foto: Martin Lehmann

SULT. Med læsernes insidertips bliver du klogere på, hvor i Danmark du finder de bedste sandwich.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Læserne: Sæt tænderne i Danmarks bedste sandwich

Danmarks bedste sandwich fås i de små sandwichbarer landet over.

Læsertip
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fortæl os om, hvor man finder de bedste gratis oplevelser i USA’s storbyer.

Lægens bedste i Aarhus

Den bedste sandwich i Danmark er for mig en Food Doctor Bagel (grov bagel) med hummus, pastrami, cheddar, rødløg, agurk, israelske pickles, perfekt stegt bacon, sprød romainesalat og en smule hjemmelavet hvidløgsdressing på toppen. Den har jeg fået hos The Bagel Co. på Aarhus Banegård.

Simon Kjær, Aarhus C

Hos Jette i Svendborg

I nærheden af Svendborg Havn findes en lille café-restaurant, som hedder Jettes Diner, hvor hele verden mødes i en blanding af børnefamilier, teenagere, venner, veninder i alle aldre, farmor, karrieremennesker, sutter, sportsfolk.

De lækre sandwich af hjemmebagt brød er spækket med lækre sager, frisk sprød salat, agurk, gulerødder m.m. Dertil laks, æg, rejer, tun eller min egen special, ost, feta og hjemmerørt sandwichcreme.

www.jettesdiner.dk

Anne Skov, Vester Skerninge

LÆS ARTIKEL

Espergærdes bedste

Café Divino på Strandvejen i Espergærde serverer den absolut bedste og mest lækre sandwich i Danmark.

Deres panini med marineret kalkun har i mange år haft en stor plads i mit hjerte. Hjemmebagt italiensk brød, den mest velsmagende marinerede kalkun og marineret hvid/rødkål udgør tilsammen den mest udsøgte smag.

Mette Pedersen, København

Lotte’s i København

Den bedste sandwichbar i Danmark er ubetinget Lotte’s, som ligger i Kronprinsessegade ved Kongens Have.

Man får en fantastisk venlig service, altid med et smil, og som det vigtigste er deres sandwich helt formidable. Friske råvarer, masser af lækkert fyld, hjemmebagt brød og lækre variationer, og jeg cykler gerne et par ekstra kilometer for at købe her.

At man også kan få salater, wraps og picnickurve, gør det bare ekstra nemt at vælge Lotte’s, hvis man skal slikke sol i Kongens Have en sommerdag.

Martin Kronborg

LÆS ARTIKEL

Røget laks i Ikast

Den bedste sandwich i Danmark er et landstykke med skiver af røget laks med tzatziki, asparges, marinerede tomater og sprød salat fra Cafe Magnus i Ikast.

Mira Borggreen, Odense

Smagsløget

Det, der gør en god sandwich til den bedste, er påvirket af flere faktorer. Den skal smage som intet andet, den skal være frisk og fyldt med lækre ingredienser, og den skal mætte godt, men ikke tungt. Det opfylder en sandwich fra Smagsløget på Nørregade i København.

Den er sprængfyldt med lækre, friske ingredienser, den bliver smurt, lige efter at man har bestilt den, den er stor og mættende, og sidst, men ikke mindst, er der åbent om natten fra torsdag til lørdag. Den er derfor det perfekte alternativ til sørgelig McDonald’s-junk eller en anonym hotdog. Der er næsten garanti for at undgå tømmermænd, når man har spist sådan en kleppert fra Smagsløget på vej hjem fra byen.

Kathrine Christensen

LÆS ARTIKEL

God smag i Nyborg

Hos Den Gode Smag på Torvet i Nyborg får man rigtig gode sandwich. Der er mange varianter, og man kan selv vælge, om det skal være hvidt brød eller rugbrød. De er velsmurte og til at spise, uden at man bliver fedtet over hele ansigtet. Butikken er virkelig en omvej værd, når sulten kommer på turen gennem landet.

Og så sker det tit, at ejeren Per lige har en smagsprøve på en ny pesto eller andet godt. Bente Kruckenberg, Holte

Saft i Nordkraft

De fleste har nok enten læst, set eller hørt om Nordkraft i Aalborg. Hvad de færreste ved, er, at de laver de bedste sandwich med masser af saft og kraft, og så endda billigt.

Du kan få fingrene i disse lækre sandwich i Den grønne cafe, der ligger i DGI-Huset i Nordkraft. Og når nu du er i Nordkraft, kan du lige så godt gå rundt og beundre Aalborgs nye kulturhus, som det gamle kraftværk er ombygget til. Spændende arkitektur, gode oplevelser og lækre sandwich.

Rikke Nord, Aalborg

LÆS ARTIKEL

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Svendborgs overraskelse

Navnet er Wok House, lokationen er exotic Svendborg, Sydfyn. Foruden selvfølgelig de gængse nudelretter og deslige, samt umådelig venlig og munter betjening, gør den bette asiatiske takeaway-biks det med overraskende bravour i nogle særdeles formidable, uprætentiøse baguettes-sandwich, der har reddet mangen en studerendes disko-afdankede korpus i den sydfynske hovedstad.

Wok House – jeg havde aldrig fået studenterhuen på uden dig og din kylling/karry-baguette!

Sophie, København N

Christianshavns gemte

Når man som ung jyde flytter til København som soldat og bor på en kaserne midt i byen, er man villig til at prøve alle de nye oplevelser, som byen byder på. På indre Christianshavn ligger en næsten gemt sandwichbar med det sigende navn Sandwish.

LÆS ARTIKEL

Mellem dyre og fine sushisteder og cafeer ligger denne perle i en kælder med meget lavt til loftet, uden toilet og med meget få siddepladser. Men hold da op, hvor kan de lave sandwich. Om det så skal være med frisk laks, eller om det skal være en burgersandwich, laver de dem til perfektion med de lækreste foccaciabrød og de saftigste bøffer.

Tag den med og kryds vejen, og sid på kajkanten og nyd solen og stilheden, der kan være i midten af København.

Anders Slotved, Aalborg Øst

Hos Thomas i København

Thomas Sandwich i Strædet i København har delikate sandwich til rimelig pris. Brødet er groft og lækkert. Den er aflang og nem at holde og spise.

Ingredienserne er friske og delikate. Og du kan få nogle mere originale sammensætninger end andre steder.

Eva Geisler

Mæt i Valby

Er uden tvivl Café Mæt i Valby Kulturhus, der til billig pris og i hyggelige omgivelser kan gøre en hverdag til en fest med deres fantastiske sandwich.

Især deres tomat-mozarella-sandwich med avokadocreme er en sikker vinder.

Louise Lind

Økologisk på Amager

Jeg har netop opdaget Organic Corner på Amagerbrogade, og jeg er dybt imponeret. På trods af at råvarerne underligt nok ikke er 100 procent økologiske, finder man nogle virkeligt lækre sandwich imellem.

Der er både lam og tzatziki til kødspisende, eller vegetariske sandwich med f.eks. dadler, valnødder og fetaost.

Nils Houmann

LÆS ARTIKEL

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Vesterbros madklub

Bedste sandwichbar i København er uden tvivl den sydamerikanske perle, som gemmer sig side om side med uprætentiøse naboer på Vesterbro: Tango Food Club. Her fornemmes de argentinske rødder.

Det, som skal fremhæves, er sandwichenes rustikke anretning. Maden er fremstillet med kærlighed og smagfuldhed, som man sjældent finder i København. Maskulinitet spores i gastronomien – prøv eventuelt en oksekødssandwich med chimmi-churri.

www.tangofoodclub.dk

Rasmus Rosenberg Larsen, Buffalo, USA

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden